22 Oct
22Oct

Kör kalıpla düşük döşeme dolgusu sorusu son zamanlarda Google'da en çok arananlar sorguların başında geliyor. Kör Kalıpla Düşük Döşeme Dolgusu, özellikle ticari binalarda, zemin katlarda veya podyum alanlarında gömme döşemeler gerekebilir. ABS Kör Kalıplar kullanılarak bu alanlar mimari planların yükseklik özelliklerine yükseltilebilir. ABS Kör Kalıpları kullanılarak betonarme yükseltilmiş döşemeler yapmak, tesviye farklılıklarına en hafif ve en pratik çözümlerden biridir.

Çok kullanımlı projelerde, ortak bir kattaki bir binanın farklı bölümleri düz olmayabilir. Bu tür farklılıklar genellikle zemin katlarda, podyum alanlarında, avlularda veya çatı bahçelerinde meydana gelir. Bu nedenle, alt "batık levha", daha baskın olan levhanın yüksekliğine yükseltilmelidir. ABS Tek Kullanımlık Kör Kalıplar kullanılarak hafif betonarme yükseltilmiş bir döşeme inşa etmek hızlı ve ekonomiktir. ABS Kör Kalıplar ayrıca ekstra bir fayda sağlar: MEP (mekanik, elektrik, sıhhi tesisat) kurulumlarının boş alandan geçmesine izin vererek, normalde kaybedilecek olan alanı yapının işlevsel alanına eklerler. ABS Tek Kullanımlık Kalıplar ağırlıklı olarak hafif dolgular için kullanılsa da, yeni inşa edilen hacim% 95 oranında boştur, bu nedenle bu boşluk alanı birçok farklı uygulama için kullanılabilir.

Batık döşemeler, özellikle sıhhi tesisat tesisatlarının alttan veya bitişik alanlardan geçmesi gereken konut projelerinde ıslak alanlarda da kullanılmaktadır. Belirli bir projedeki toplam batık döşeme alanına bağlı olarak, kurulumlar yapıldıktan sonra bu alanların doldurulması için ABS Tek Kullanımlık Kör Kalıplar düşünülebilir.

ABS Plus yüksekliği ayarlanabilir tek kullanımlık kalıp sisteminin en büyük avantajlarından biri, taban ara parça ızgara sistemidir. Izgara, inşaatın en başında döşenebilir ve MEP kurulumları daha sonra çok kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Daha önce kubbeler kapatılıncaya kadar test edilebilirler. Beton döküldükten ve betonarme zemin inşa edildikten sonra yüzeydeki menholler, denetimler için bu tür alanlara daha fazla erişim sağlayacaktır. İncelenebilme, ancak betonarme yükseltilmiş bir döşeme inşa edilerek sağlanabilir.

Mutfak alanlarındaki batık döşemelerin başka bir kullanımı olabilir; zemin içi depolama alanları. Yine, ABS Tek Kullanımlık Kör Kalıplar, bu tür ekstra son derece işlevsel depolama alanlarını barındırmak için kullanılabilir.


Yorumlar
* Bu e-posta internet sitesinde yayınlanmayacaktır.